Verschillende planten potten.

Verschillende planten potten

·

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je klaar voor kerst? 3 tips voor een originele kerst outfit!

Fout Kerstpak

Als jullie thuis traditioneel kerst vieren, ziet iedereen er vast opgedoft uit elk jaar. De outfits bestaan vooral uit zwart, rood, zilver, brons en goud. En vergeet voornamelijk de glitter niet natuurlijk. Zulke chique outfits horen natuurlijk helemaal bij de kerstsfeer, maar durf ook eens een keer uit je comfortzone te treden. Maak kerst dit jaar nog leuker, met deze originele kerstoutfits!

Cadeaus uitpakken in stijl

Hoe leuk is het om voor een keer in het jaar in een andere rol te kruipen? Dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor de allerkleinsten in de familie. Koop eens een kerstman pak om de cadeaus in stijl te bezorgen. Ook al liggen ze allemaal al onder de kerstboom, kan jij wel de leiding nemen om ze te verdelen.

Dat zorgt meteen voor een heel andere sfeer deze kerst. Voornamelijk als de kleinsten van de familie op schoot mogen zitten en er wordt nog een leuk verhaaltje voorgelezen. Zo maak je iedereen zijn kerst veel leuker, want gelachen wordt er zeker. Durf jij het aan om dit jaar de kerstman van de familie te spelen? Ben je er zelf niet klaar voor, maar weet je wie daar wel perfect voor is? Leg het cadeau dan vooral onder de boom, en zorg ervoor dat die het eerste wordt uitgepakt!

Chique aan het diner

Zeurt je vrouw er al jaren om dat je eens een keer een pak aan moet trekken met de kerst? Dan is dit hét moment om haar wens eindelijk eens uit te laten komen. Wie een pak wil, kan een pak krijgen. Bestel een lekker fout kerstpak. Niet alleen je vrouw zal er van opkijken, maar ook de rest van de familie. 

Zo schuif je lekker chique aan, aan het kerstdiner. Er zijn verschillende kleuren en patronen beschikbaar. Dus als rood niet jouw kleur is, zijn er nog heel veel andere opties mogelijk. Je zal in ieder geval het beste gekleed zijn van de hele familie en bovendien zal je vrouw vast niet meer vragen of je een pak aan wil trekken met kerst.

Het kan natuurlijk ook een begin van een nieuwe traditie zijn. Trommel de mannen op om volgend jaar allemaal te verschijnen in een lekker fout kerstpak. Je kunt het natuurlijk ook als cadeau onder de boom neerleggen. Vrouwen niet getreurd, er bestaan ook leuke kerstvrouw pakjes voor jullie. 

Chill op de bank

Is er minimaal één dag bij jullie thuis, waarbij jullie allemaal neer ploffen op de bank? Daar heb je natuurlijk ook de perfecte outfit voor nodig. Het is tenslotte kerst, dus we moeten wel in die kerstsferen blijven. Dat doe je onder andere door een kerstfilm op te zetten, maar ook door je ernaar te kleden. Vliegen naar de sneeuw doe je uiteindelijk ook niet snel dit jaar, aangezien er dikke rijen staan op Schiphol.

Scoor bijvoorbeeld een lekkere foute kersttrui, waarvan het hele gezin in een deuk ligt. Er zijn namelijk erg veel truien in omloop, met de foutste teksten. Sommige zijn dan ook niet bestemd voor de kleine ogen onder ons. Tenslotte kan het wel voor veel plezier zorgen tijdens zo’n lekkere chill dag. Eveneens worden deze truien vaak uit de kast getrokken voor de jaarlijkse kerstborrel. 

Zo’n foute kersttrui is daarom geen weggegooid geld, het is een investering die je nog veel vaker gaat gebruiken. Ben je niet zo weg van truien of hoodies? Bestel dan een lekker warme kerst pyjama. Want wat is meer comfortabel op de bank, dan een heerlijk pyjama pak? Wellicht dat je die ook kunt bestellen voor het hele gezin. Dat is pas een leuk cadeau voor onder de boom. Zo zitten jullie er met de kerst met z’n allen warmpjes bij!

Kies voor een stijlvolle afwerking van verlichting in huis

LED Opbouwspots in de Keuken

Elk huis heeft verlichting nodig. Alleen zijn niet alle vormen van verlichting even geschikt. In bepaalde woonstijlen passen niet alle lampen even goed thuis. De ene woonstijl richt zich meer op staande lampen, terwijl je bij de andere woonstijl vooral hangende ziet. Afhankelijk van welke woonstijl dan ook, wordt het wel steeds populairder om de verlichting op een stijlvolle manier af te werken. Wat daarmee bedoeld wordt, lees je in dit artikel.

Meer of minder lampen?

Ieder huis heeft verlichting nodig. In het donker zie je namelijk helemaal niks. Naast dat ze nuttig zijn en dat je ze nodig hebt, kunnen ze jouw huis ook sfeervoller maken. Met de koude dagen op komst, is die sfeer natuurlijk erg welkom. Bovendien kun je op andere momenten ook wel een beetje sfeer gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een date night en gezellige borrelavond.

Hoewel verlichting veel sfeer met zich mee kan brengen, moet je je afvragen of je meer of minder lampen in huis wil. Aan de ene kant ligt dat aan de grootte van de woning, maar ook aan de inrichting ervan. Bij bepaalde meubels, horen ook bepaalde lampen. Vroeger waren we gezegend met een plafonnière boven de keukentafel. Voortaan zijn het eerder hangende lampen in verschillende formaten. Je kunt het zien als één lichtbron, maar het zijn wel meerdere lampen.

Zoveel lampen op een plek, zorgen er in ieder geval voor dat je genoeg verlichting hebt. Met een plafonnière, kun je lang niet zo’n grote lichtstraal creëren uiteraard. Een andere oplossing als je meerdere lampen wil zijn spots. Deze kun je overal in huis laten installeren en op een stijlvolle manier afwerken. Met een hangende lamp kun je het niet per se afwerken, maar dat is vaak ook niet nodig, aangezien de lamp zelf al stijlvol is. 

De verschillende spots

Als je meerdere lampen in huis wil of toe bent aan meer sfeerverlichting, dan zijn spots ideaal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor led opbouwspots. Deze kun je overal neer hangen. Denk bijvoorbeeld aan het plafond, maar ook aan de muren. Speciaal voor het plafond, heb je zelfs dubbele en driedubbele spots. Dit maakt het dan ook mogelijk om een grote lichtstraal te creëren. De opbouwspots schijnen zo op meerdere plekken, waardoor je geen verlichting te kort komt. 

Vele spots zijn zwart en zien er daarom erg stijlvol uit. In donkere woonkamers zullen ze dan ook snel wegvallen. Uiteraard zijn er ook andere kleuren, zoals wit. Die vallen dan weer weg op witte muren en plafonds. 

Hoewel deze opbouwspots door hun design stijlvol zijn weggewerkt, kun je ze nog meer wegstoppen. Soms heb je wel meer licht nodig, maar wil je niet meer lampen aan het plafond. Inbouwspots zijn dan erg ideaal. Deze kun je namelijk overal plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de keukenkastjes of de koof boven de bank. Dat zijn allemaal plekken, waar je spots mooi in weg kan laten vallen. 

Op die manier vallen de spots helemaal niet op, alleen wanneer ze aan staan. Dat is erg ideaal voor grote woonkamers, waar je niet veel meer lampen wil plaatsen. Je creëert zo wel meer verlichting, maar geen drukte in huis. 

De combinatie 

Uiteraard is het ook heel mooi om op- en inbouwspots met elkaar te combineren. Plaats bijvoorbeeld opbouw spots op smalle muren naast deuren. De inbouwspots komen het beste tot zijn recht in bijvoorbeeld een koof die door de hele woonkamer loopt. En zoals eerder besproken zijn ze ook erg ideaal in de keuken. Door de keukenkastjes valt er op het aanrecht best veel licht weg. Inbouwspots in de kastjes zou dan ook een ideale oplossing zijn. 

Wil je ook besparen op je energierekening, kies dan voor LED Verlichting.