Bier

Bier

·

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Welke verschillende soorten providers zijn er in Nederland?

Service Providers in Nederland

Er zijn veel service providers zoals Pocos te vinden in Nederland. Dit komt doordat tegenwoordig bijna iedereen wel een internetverbinding heeft thuis. Pocos onderscheidt zich echter van de meeste providers, omdat dit een internet service provider is voor de zakelijke markt. Zij bieden hun diensten whitelabel aan. Welke verschillende providers zijn er eigenlijk en wat is whitelabel? Dat lees je in deze blog. Als laatste lees je meer over zakelijke telefonie.

De verschillende providers

Als je het hebt over internetverbindingen, is hier de term provider onlosmakelijk mee verbonden. Provider betekent letterlijk dienstverlener of leverancier. Vaak wordt deze term gebruikt bij een leverancier van digitale diensten. Als je gebruik wil maken van de diensten die een provider aanbiedt, zul je een abonnement moeten afsluiten. Bij een provider, zijn er verschillende providers te onderscheiden, waaronder:

  • Telecomproviders: hier kun je een mobiele telefonie abonnement afsluiten.
  • Application service providers: hier kun je software van ontvangen.
  • Application service providers: denk aan iDeal.
  • Hostingproviders: hier kun je domeinnamen regelen
  • Internet providers.

Internet providers in Nederland

Internet providers zijn er zowel voor thuis internet als voor mobiel internet. In Nederland zijn er verschillende providers die internet kunnen aanbieden. Waarschijnlijk ken je er al enkelen. Vaak bieden internet providers hun diensten aan in combinatie met vaste telefonie en televisie, hoewel er ook steeds vaker een combinatie wordt gemaakt tussen bellen, internet en televisie. 

Wat is whitelabel?

In de wereld van e-commerce is whitelabel een bekende term. Ook Pocos biedt hun diensten whitelabel aan. Een whitelabel product is een product of dienst die is geproduceerd door een bepaald bedrijf, waarna andere bedrijven dit product of dienst verkopen als hun eigen product. Als het gaat om een whitelabel product houdt dit in dat het desbetreffende product zonder merk de fabriek uit komt. Dit leidt ertoe dat bedrijven in staat zijn om dit product als hun eigen product te verkopen zonder dat deze bedrijven zelf opdraaien voor de ontwikkelingskosten en het gehele infrastructuur rondom het product. Dit brengt best een hoop voordelen met zich mee. Zo kun je op deze manier makkelijk je eigen marges bepalen en heb je veel vrijheid in de dienstverlening en service die je aanbiedt. 

Drie hosted telefonie platforms

Pocos biedt drie verschillende hosted telefonie platforms aan, namelijk Teams, 3CX en Xelion. De 3CX telefooncentrale is kort te beschrijven als een telefoonsysteem dat gebaseerd is op een software, die ter vervanging dient van de traditionele PBX-hardware. De telefooncentrale 3CX is in het bijzonder ontwikkeld voor Microsoft Windows en is gebaseerd op de SIP-norm. Het voordeel is dat er tegenwoordig veel gebruikers zijn met een geïntegreerd 3CX softphone en smartphone. Dit houdt in dat deze gebruikers zonder belemmeringen toegang hebben tot geavanceerde Unified Communications-functies. Niet onbelangrijk: deze toegang wordt verleend zonder extra kosten als je over een dergelijke geïntegreerd 3CX softphone en/of smartphone beschikt. Datgene wat 3CX onderscheid van zijn concurrenten is het simpele beheer en de eenvoudige installatie. Verder maakt 3CX het ook mogelijk om op elke locatie te werken met ieder device en het biedt een mogelijkheid tot videoconferencing.

Hoe voorkom je een verstopte afvoer? Drie eenvoudige tips!

verstopte afvoer

Je zit er uiteraard nooit op te wachten dat je huis gebreken vertoont. Er zijn echter van die problemen waar direct de haren op je armen van overeind gaan staan. Denk bijvoorbeeld aan een verstopte afvoer. Dit is niet alleen heel vervelend en schopt het gehele huishouden overhoop, maar het kan ook zelfs resulteren in waterschade. Met alle gevolgen van dien. Toch is het wel één van de meest voorkomende schades in huis. Want hoe voorkom je eigenlijk een verstopte afvoer? 

Afvoer verstopt? En wil je zeker weten dat dit in het gevolg niet meer zal gebeuren? Met de volgende drie tips kun je dit in het vervolg eenvoudig voorkomen. 

1. Gebruik de afvoer niet als afvalputje 

Nog al te vaak zien we dat de afvoer als afvalputje wordt gebruikt. Het is wel even ‘makkelijk’ om voedselresten door de afvoer te spoelen. Net als jus en zelfs frituurvet. Dit is echter het slechtste wat je kunt doen. Deze resten koeken steeds verder aan in de afvoer. Waarschijnlijk gaat het even goed, maar na verloop van tijd kan je een verstopping simpelweg niet meer voorkomen. 

Dit geldt ook voor de douche. Pas hierbij enorm op dat je niet allerlei bossen haar door het putje spoelt. Waarschijnlijk is de afvoer anders binnen mum van tijd verstopt. Haal daarom de haren zo snel mogelijk uit het doucheputje. Het is niet de leukste klus, maar het is toch goed om hier regelmatig de tijd voor te nemen. Want als die haren eenmaal in de afvoer terecht komen, dan zal deze hoogstwaarschijnlijk binnen no-time verstopt raken. 

2. Verwijder hardnekkig vuil met heet water 

Opvallend genoeg gebruiken mensen vaak eerst heel veel huis-tuin-en-keukenmiddeltjes voordat ze verder gaan kijken. Maar wist je dat je heel wat hardnekkig vuil ook gewoon al los kan weken met heet water? Ook bij jus en vet is het belangrijk dat je dit zoveel mogelijk mengt met gloeiend heet en zelfs kokend water. Op die manier spoelen deze resten gemakkelijker weg en bestaat het bijna niet dat ze in de afvoer blijven steken. Gewoon water doet echt al wonderen en zal de afvoer nooit onnodig beschadigen. Dit is dan ook de eerste stap die je moet nemen om verstopping te voorkomen. 

Mix water met soda om de gootsteen zo schoon mogelijk te houden. Soda is echt een wondermiddel voor hardnekkig vuil en in combinatie met water is het een perfect schoonmaakmiddel voor vrijwel iedere situatie. Bovendien is soda veel minder schadelijk dan heel veel andere chemische middelen. 

3. Sla vloeibare ontstoppers in 

Ondanks al deze tips is het mogelijk dat de afvoer alsnóg verstopt raakt. Die kans is gelukkig niet al te groot, maar we hebben allemaal wel eens een ongelukkig moment gehad waarop de afvoer toch verstopt bleek te zijn. Daarom is het slim om ook wat vloeibare ontstoppers in te slaan. Deze kun je eenvoudig bij je andere schoonmaakmiddelen bewaren en helpen negen van de tien keer om de verstopping snel en efficiënt op te lossen. Handig om in huis te hebben. Zo bespaar je jezelf heel wat tijd en extra moeite en loopt de afvoer zeer snel weer zoals het hoort.