Ben je klaar voor kerst? 3 tips voor een originele kerst outfit!

Fout Kerstpak

Als jullie thuis traditioneel kerst vieren, ziet iedereen er vast opgedoft uit elk jaar. De outfits bestaan vooral uit zwart, rood, zilver, brons en goud. En vergeet voornamelijk de glitter niet natuurlijk. Zulke chique outfits horen natuurlijk helemaal bij de kerstsfeer, maar durf ook eens een keer uit je comfortzone te treden. Maak kerst dit jaar nog leuker, met deze originele kerstoutfits!

Cadeaus uitpakken in stijl

Hoe leuk is het om voor een keer in het jaar in een andere rol te kruipen? Dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor de allerkleinsten in de familie. Koop eens een kerstman pak om de cadeaus in stijl te bezorgen. Ook al liggen ze allemaal al onder de kerstboom, kan jij wel de leiding nemen om ze te verdelen.

Dat zorgt meteen voor een heel andere sfeer deze kerst. Voornamelijk als de kleinsten van de familie op schoot mogen zitten en er wordt nog een leuk verhaaltje voorgelezen. Zo maak je iedereen zijn kerst veel leuker, want gelachen wordt er zeker. Durf jij het aan om dit jaar de kerstman van de familie te spelen? Ben je er zelf niet klaar voor, maar weet je wie daar wel perfect voor is? Leg het cadeau dan vooral onder de boom, en zorg ervoor dat die het eerste wordt uitgepakt!

Chique aan het diner

Zeurt je vrouw er al jaren om dat je eens een keer een pak aan moet trekken met de kerst? Dan is dit hét moment om haar wens eindelijk eens uit te laten komen. Wie een pak wil, kan een pak krijgen. Bestel een lekker fout kerstpak. Niet alleen je vrouw zal er van opkijken, maar ook de rest van de familie. 

Zo schuif je lekker chique aan, aan het kerstdiner. Er zijn verschillende kleuren en patronen beschikbaar. Dus als rood niet jouw kleur is, zijn er nog heel veel andere opties mogelijk. Je zal in ieder geval het beste gekleed zijn van de hele familie en bovendien zal je vrouw vast niet meer vragen of je een pak aan wil trekken met kerst.

Het kan natuurlijk ook een begin van een nieuwe traditie zijn. Trommel de mannen op om volgend jaar allemaal te verschijnen in een lekker fout kerstpak. Je kunt het natuurlijk ook als cadeau onder de boom neerleggen. Vrouwen niet getreurd, er bestaan ook leuke kerstvrouw pakjes voor jullie. 

Chill op de bank

Is er minimaal één dag bij jullie thuis, waarbij jullie allemaal neer ploffen op de bank? Daar heb je natuurlijk ook de perfecte outfit voor nodig. Het is tenslotte kerst, dus we moeten wel in die kerstsferen blijven. Dat doe je onder andere door een kerstfilm op te zetten, maar ook door je ernaar te kleden. Vliegen naar de sneeuw doe je uiteindelijk ook niet snel dit jaar, aangezien er dikke rijen staan op Schiphol.

Scoor bijvoorbeeld een lekkere foute kersttrui, waarvan het hele gezin in een deuk ligt. Er zijn namelijk erg veel truien in omloop, met de foutste teksten. Sommige zijn dan ook niet bestemd voor de kleine ogen onder ons. Tenslotte kan het wel voor veel plezier zorgen tijdens zo’n lekkere chill dag. Eveneens worden deze truien vaak uit de kast getrokken voor de jaarlijkse kerstborrel. 

Zo’n foute kersttrui is daarom geen weggegooid geld, het is een investering die je nog veel vaker gaat gebruiken. Ben je niet zo weg van truien of hoodies? Bestel dan een lekker warme kerst pyjama. Want wat is meer comfortabel op de bank, dan een heerlijk pyjama pak? Wellicht dat je die ook kunt bestellen voor het hele gezin. Dat is pas een leuk cadeau voor onder de boom. Zo zitten jullie er met de kerst met z’n allen warmpjes bij!

Cultuur ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *