Sim only, de beste keuze voor jouw telefoonabonnement

Zakelijke Vrouw met Telefoon

Loopt jouw telefoon abonnement bijna af en ben je op zoek naar de juiste deal? Heel verstandig! Nog verstandiger is om dan voor een sim only abonnement te kiezen. Je bent dan namelijk geen dief van je eigen portemonnee. Heb je nog meer redenen nodig om over te stappen naar sim only? Je leest alles over dit type telefoonabonnement in dit artikel.   

Altijd lage kosten 

Als je voor een sim only abonnement kiest, dan koop je als het ware alleen een simkaart. Hierdoor blijven je kosten ook laag. Je hoeft namelijk geen telefoon af te betalen. Als je voor een ander type abonnement kiest, betaal je altijd meer. Je kiest dan namelijk een telefoon, die je erbij koopt. Deze hoef je dan niet in een keer te betalen. Je betaalt die per maand af, naast je abonnementskosten. Zo wordt je telefoon abonnement enorm duur per maand, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. Onbedoeld betaal je dan ook meer voor de telefoon, dan wanneer je die los aanschaft.   

Geen BKR-registratie 

Als je een telefoon bij je abonnement koopt, dan sluit je als het ware een lening af. Je gaat die telefoon dan binnen een paar jaar afbetalen. Aangezien de provider daarmee een lening met je afsluit worden er ook andere zaken in werking gezet. Zo krijg je dus een positieve BKR-registratie als je voor deze abonnementsvorm kiest. Mocht er iets mis gaan met betalen, dan verandert dit natuurlijk in een negatieve registratie. Hier zul je altijd problemen mee houden, wanneer je een huis wil kopen of een andere lening af wil sluiten.  

Om dat allemaal te voorkomen, kun je beter voor een sim only abonnement kiezen. Die simkaart die je koopt, kan er namelijk niet voor zorgen dat je in de problemen komt. Je kiest hierbij niet voor een lening en hebt dan ook niet met BKR registraties te maken.   

Maandelijks jouw abonnement aanpassen 

Als je voor een sim only abonnement kiest, komen er nog meer voordelen bij kijken. Je kunt namelijk zelf je bundel aanpassen. Zo kun je per maand kijken wat je nodig hebt. Stel je gaat in de zomer op vakantie, dan heb je wellicht meer belminuten nodig, omdat je dagelijks contact wil houden met het thuisfront. In de winter heb je misschien weer extra MB’s internet nodig, omdat je je dan toch maar thuis zit vanwege het weer.  

 Zo zijn er natuurlijk nog veel meer voorbeelden te verzinnen. Het is in ieder geval een groot voordeel dat je je abonnement maandelijks kan aanpassen. Dat is bij veel andere abonnementen niet, omdat je daar gewoon een vast bedrag voor betaald. Als je het wil aanpassen, dan kun je het vaak alleen maar duurder maken, maar niet goedkoper.   

Een flexibel abonnement 

We hebben al gezien dat een sim only abonnement flexibel is omdat je deze aan kan passen per maand. Er zitten alleen nog meer flexibele voordelen aan zo’n abonnement. Kies voor het sim only nummerbehoud, om te allen tijde jouw eigen nummer te behouden. Het is namelijk goed om over te stappen van provider, maar het behouden van je nummer is ook wel essentieel. 

 Het is nogal een gedoe om bij alle instanties jouw nummer te gaan wijzigen. Jouw nummer behouden is daarom ook de verstandigste optie. Gelukkig is dat mogelijk als je voor een sim only abonnement kiest. Je zou er zelfs een zakelijk nummer bij af kunnen sluiten. Voornamelijk als je op de bouw werkt, zul je toch een oude telefoon willen nemen. Mocht deze kapot vallen, dan komt dat niet zo hard aan als met een gloednieuwe telefoon. Bovendien betaal je maar een paar tientjes voor jouw sim only abonnement.  

Business, Financieel ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online bedrijfsfeesten: Het organiseren van een onvergetelijk Zoom-feest

Zoom

In deze digitale tijden is het organiseren van een onvergetelijk online bedrijfsfeest geen makkelijke taak, maar met de juiste planning, creativiteit en de inzet van een dedicated team is alles mogelijk. In dit blogartikel leer je meer over het organiseren van toffe virtuele evenementen en ontdek je hoe je feestdagen zoals Sinterklaas nog steeds in stijl kan vieren. Door aandacht te besteden aan online evenementen kun je het teamgevoel enorm versterken, zelfs op afstand!

Zoom-feesten: Virtuele gezelligheid op zijn best
Zoom-feesten hebben iets speciaals, een unieke combinatie van gemak en plezier. Maar hoe maak je van een online bijeenkomst een feest dat niemand zal vergeten? Het antwoord zit hem hier absoluut in de details. 

Allereerst is het van belang dat iedereen betrokken is. Het organiseren van een virtueel feest biedt een perfect platform voor interactieve spellen en activiteiten. Van virtuele escaperooms tot online karaoke, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan zelfs overwegen om een professionele online entertainer in te huren. Er zijn talloze online bingo begeleiders te vinden, je kan zelfs een online cocktail workshop doen met je medewerkers! Zorg ervoor dat al je medewerkers ruim van tevoren op de hoogte worden gesteld en dat er een goede aanloop naar het evenement toe is met uitnodigingen en teasers. 

Sinterklaas: De magie van traditie
Sinterklaas is een eeuwenoude traditie, vol plezier en zoetigheden. In een virtuele setting kan deze traditie nog meer charme krijgen. Organiseer bijvoorbeeld een online Sinterklaasquiz of verras je team met een virtueel bezoek van de Goedheiligman zelf. Je kunt het nog completer maken door jouw medewerkers te verrassen met een kleinigheidje op de deurmat; kies er bijvoorbeeld voor om een banketstaaf te bestellen bij Tezet

Vergeet daarnaast ook het Sinterklaasgedicht niet! Moedig je team aan om gedichten voor elkaar te schrijven en rijk een prijs uit voor het beste gedicht. Deze kunnen dan tijdens het feest worden voorgelezen. Het delen van deze persoonlijke creaties en het steken van moeite in het schrijven van een gedicht voor een collega  versterkt de band tussen de teamleden en maakt het feest absoluut onvergetelijk.

Teambuilding op afstand: Het bouwen van bruggen
Teambuilding is de sleutel tot succes. Maar hoe bevorder je teambuilding in een virtuele setting? Simpel! Zorg voor een interactieve en inclusieve omgeving. Gebruik break-out rooms om kleinere groepen te creëren en moedig open gesprekken aan. Zorg ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt om deel te nemen en betrokken te zijn. Dit kan worden bereikt door een veilige en inclusieve sfeer te creëren.

Daarnaast kun je overwegen om samen met je team een virtueel project aan te pakken, zoals een online kookles of een virtuele wijnproeverij. Door samen iets nieuws te leren en ervaringen te delen, wordt de teamband versterkt.

Het creëren van onvergetelijke momenten
Bij het organiseren van een online bedrijfsfeest draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten. Zorg ervoor dat iedereen zich speciaal en gewaardeerd voelt. Dit kan zo eenvoudig zijn als het versturen van een persoonlijk bedankje na het feest of het organiseren van een online awardceremonie. Voor de vele mogelijkheden kun je een kijkje nemen op Tezet

Met de juiste mindset, een vleugje creativiteit en een sterke focus op teambuilding, kan jouw online bedrijfsfeest een ervaring worden die niemand zal vergeten. Dus, waar wacht je nog op? Tijd om te beginnen met plannen!

Wat is het belang van het afsluiten van zakelijke verzekeringen?

Verzekeringen Afsluiten

Zakelijke verzekeringen zijn van groot belang voor ondernemingen, omdat verschillende bedrijfsrisico’s beperkt kunnen worden. Een zakelijke verzekering kan sommige risico’s en calamiteiten niet tegenhouden, maar ze kunnen wel de financiële schade beperken. Alle zakelijke verzekeringen bieden bescherming tegen onvoorziene gebeurtenissen, zoals brand, diefstal, rechtszaken en andere calamiteiten. Het ontbreken van een zakelijke verzekering kan vervelende financiële gevolgen hebben voor een bedrijf. Schade aan bijvoorbeeld inboedel, voorraad, bedrijfsgebouwen en bedrijfsvoertuigen kan hoog in de kosten oplopen.

Bovendien zijn er ook enkele wettelijk verplichte zakelijke verzekeringen voor bedrijven om af te sluiten. Dit omvat onder andere zakelijke motorvoertuigenverzekeringen. Tot slot kunnen opdrachtgevers en andere stakeholders eisen dat jij bepaalde verzekeringen afsluit voordat je een opdracht kan uitvoeren. Het is belangrijk om dit van tevoren uit te zoeken, zodat alle mogelijke risico’s beperkt blijven.

Wat zijn de belangrijkste zakelijke verzekeringen?

Eerder hebben we al benoemd dat alle zakelijke verzekeringen van groot belang kunnen zijn voor bedrijven. Alle risico’s kunnen namelijk grote kosten met zich meebrengen, waardoor ondernemers een zware financiële periode tegemoet kunnen gaan. Toch zijn er enkele verzekeringen die van groot belang zijn en zeker overwogen moeten worden.

Een van de belangrijkste zakelijke verzekeringen is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.. Deze verzekering dekt de kosten van aansprakelijkheidsclaims die voortkomen uit letselschade of schade aan eigendommen van derden, die ontstaan door activiteiten van de onderneming. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet wettelijk verplicht, maar het kan wel verplicht worden gesteld door je opdrachtgever. Ondanks dat het niet verplicht is, adviseren wij om de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, omdat de schade in sommige gevallen zeker in de honderdduizenden euro’s kan oplopen, wat voor veel 

ondernemingen een faillissement kan betekenen.

Een andere belangrijke zakelijke verzekering is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering is vooral relevant voor dienstverlenende bedrijven. De verzekering biedt dekking in het geval van fouten, nalatigheid of verkeerde adviezen die leiden tot financiële verliezen bij klanten waarvoor jij diensten hebt uitgevoerd. De klant kan je aansprakelijk stellen voor de financiële schade van de beroepsfout, waardoor je opgezadeld wordt met enorme kosten. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt deze aansprakelijkheidsclaims, waardoor je zonder zorgen verder kunt ondernemen.

Enkele andere verzekeringen die van belang zijn om af te sluiten zijn de verzuimverzekering, cyberverzekering en de bedrijfsrechtsbijstandverzekering. Deze verzekeringen dekken de belangrijkste risico’s waar elke ondernemer mee te maken kan krijgen. Het is daarom zeker van belang om deze verzekeringen te overwegen.

Wat zijn de kosten van zakelijke verzekeringen?

De kosten van zakelijke verzekeringen variëren enorm en worden beïnvloed door verschillende factoren. De belangrijkste factor die de kosten bepaalt, is het type verzekering dat nodig is. Alle verschillende verzekeringen hebben verschillende risico’s en dekkingen, wat de premie beïnvloedt. Verder speelt de omvang van het bedrijf en het type bedrijf ook een grote rol bij het bepalen van de premie. Een klein bedrijf zal in de meeste gevallen lagere premies betalen dan een groter bedrijf. Tot slot zijn er nog een aantal andere factoren die de premie kunnen beïnvloeden, zoals de locatie van het bedrijf, de branche waarin het bedrijf actief is, de jaarlijkse omzet en het aantal werknemers. Onze verzekeringsspecialisten zullen de kosten met je doornemen, zodat je een duidelijk beeld krijgt.

Zakelijke verzekering afsluiten

Het afsluiten van een zakelijke verzekering gaat via een offerteverzoek bij Verzekering.nl. Heb jij interesse in een zakelijke verzekering? Bezoek Verzekering.nl en vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw bedrijf. Onze adviseurs zullen contact met je opnemen en de wensen en behoeften in kaart brengen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je een geschikte en betaalbare zakelijke verzekering afsluit die bij jouw behoeften past.