Romantische verrassingen speciaal voor haar voor Valentijnsdag

Valentijns Verrassing

De kans is groot dat de datum 14 februari met een rood hart staat omcirkeld in je agenda. Dit is de dag waarop je jouw lief kunt laten zien hoe blij en gelukkig je met haar bent. Op welke manier ga jij dat dit jaar doen? Kies jij voor één van de onderstaande romantische verrassingen speciaal voor haar voor Valentijnsdag? Dan is succes verzekerd!

Hoe origineel ben jij met Valentijnsdag?

Iedere vrouw vindt het leuk om op Valentijnsdag verrast te worden met een mooi cadeau. Leg gerust de nadruk op het woordje “verrast” want uit de praktijk blijkt dat niet iedereen hier zo origineel in is. Laten we eerlijk zijn: het sturen van een kaartje of een reservering bij de pizzeria waar jullie iedere week komen zijn leuke ideeën maar dit zijn de klassieke Valentijn hits die inmiddels in het foute uurtje hebben plaatsgenomen. Het ontbijtje op bed, de fles champagne en niet te vergeten samen een zonsondergang bekijken (als het weer het toelaat) is natuurlijk leuk, maar het zijn beproefde Valentijn recepten. Hoe origineel ben jij met Valentijnsdag?

Originele Valentijn verrassingen voor haar   

Het is lastig om ieder jaar weer wat origineels te verzinnen om op Valentijnsdag even extra te laten weten hoeveel je om haar geeft. Een vrouw wil immers eigenlijk maar 1 ding…. en dat is verrast worden op een dag als Valentijnsdag. De kans is zeker groot dat je aan deze wens wil voldoen maar als je even bij deze partner bent, wacht je wel een flinke uitdaging! Je wil je partner immers het liefst ieder jaar op een andere manier verrassen! No worries, wij helpen je op weg door je hieronder te inspireren met een aantal romantische verrassingen speciaal voor haar voor Valentijnsdag.

  • Een heerlijke high tea voor jullie samen. Gaat je lief al regelmatig op high tea met haar vriendinnen? Dan is het aan jou om de nóg originelere stap te zetten door jou vrouwtje te verrassen met een high chocolate. Er is geen vrouw die niet dol is op chocolade.
  • Een heerlijke wellness beleving. Bezoek een mooi sauna resort en ga samen lekker ontspannen. Bezoeken jullie vaker dit soort resorts? Ga dan op zoek naar een panoramasauna met een uniek uitzicht. Je raakt niet uitgekeken.
  • Een culinaire fietsroute rijden. Laat de auto een keer staan en stap samen op de fiets. Bewonder onderweg samen hoe mooi Nederland is. Geniet van de mooiste natuur en de leukste stadjes. Uiteraard mag je de inwendige mens niet vergeten. Een lekkere lunch, een romantisch diner zijn onderdelen van het programma. Wellicht is het boeken van een overnachting in een romantisch hotel een idee?
  • Met sieraden scoor je altijd op Valentijnsdag. Een mooie diamanten ring of gouden oorbellen vallen altijd in de smaak. Je geeft je lief een mooi cadeau waardoor ze altijd aan deze Valentijnsdag herinnerd zal worden.
  • “I love you to the moon and back”, wellicht is dat een opmerking die je wel eens bij je lief in haar oor gefluisterd hebt. Op deze Valentijnsdag kun je dit bewijzen. Wat dacht je van een romantische ballontocht? Ook met deze romantische verrassing voor haar is succes verzekerd! 
Shopping ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo verzorg je een dagje uit

Gezellig Dagje uit in Den Haag

Lekker een dagje uit is altijd gezellig. Het is wel belangrijk om vooraf naar enkele zaken te kijken. Zo kan je er zeker van zijn dat het ook echt een leuke dag wordt. Om dat voor jou wat gemakkelijker te maken, bespreken we hier enkele zaken waar je in ieder geval op moet letten. Als je dat allemaal verzorgt, maak je er al direct een fijne dag van. Neem deze tips daarom allemaal even mee.

Zorg voor een parkeerplek

Het is altijd een optie om voor het openbaar vervoer te kiezen. Toch is het vaak gemakkelijker om met de auto te gaan. Dan is het wel aan te raden om eerst voor parkeergelegenheid te zorgen. Parkeren Den Haag of in een andere grote stad is tegenwoordig gemakkelijk te verzorgen. Je kan direct als je van de snelweg komt al je auto aan de rand van de stad kwijt. Die staat daar dan de hele dag lekker veilig. Jij hoeft de stad dan niet in met je auto, op zoek naar vrije plekken. 

Aansluiting van de bus

Wanneer je jouw auto ergens achter hebt kunnen laten, is het nog wel van belang om in het centrum van de stad te komen. Daar heb je dus het openbaar vervoer voor nodig. Het is goed om te weten dat de aansluitingen naar de stad altijd wel goed geregeld zijn. Dat betekent dus dat je je geen zorgen hoeft te maken en je al snel aan de koffie zit in een leuk café. Het is alleen belangrijk dat je weet waar je precies moet zijn en welke lijn je moet hebben om in de stad te komen.

Is het gezellig druk?

In steden gebeurt van alles. Dat kan je vrij letterlijk nemen. Tegenwoordig is er vooral in de grote steden altijd wel iets te doen. Dat kan dus ook voor drukte zorgen. Wanneer je er gewoon een gezellige dag uit van wil maken, dan is die drukte niet ideaal. Het is dan beter om even te bekijken of een andere dag misschien een beter optie is. Zo heb je geen last van de evenementen die er zijn en de bezoekers die daaropaf komen. Het is heel fijn om gewoon op een normale manier de stad in te kunnen.

Waar ga je eten?

Het is ook belangrijk om te zorgen dat je een tafel hebt in het restaurant van je keuze. Bedenk je dat er in grote steden altijd meer aanloop is voor restaurants dan bij jou in de buurt. Niet alleen bewoners uit de stad zelf, maar ook bezoekers zoals jij jagen erop. Dat betekent dus dat je wel op tijd moet zijn, zo kan je er echt zeker van zijn dat jullie een fijne dag compleet kunnen maken met een lekkere maaltijd. Of dit nu om lunch of diner gaat, maakt dan natuurlijk niet uit.