Romantische verrassingen speciaal voor haar voor Valentijnsdag

Valentijns Verrassing

De kans is groot dat de datum 14 februari met een rood hart staat omcirkeld in je agenda. Dit is de dag waarop je jouw lief kunt laten zien hoe blij en gelukkig je met haar bent. Op welke manier ga jij dat dit jaar doen? Kies jij voor één van de onderstaande romantische verrassingen speciaal voor haar voor Valentijnsdag? Dan is succes verzekerd!

Hoe origineel ben jij met Valentijnsdag?

Iedere vrouw vindt het leuk om op Valentijnsdag verrast te worden met een mooi cadeau. Leg gerust de nadruk op het woordje “verrast” want uit de praktijk blijkt dat niet iedereen hier zo origineel in is. Laten we eerlijk zijn: het sturen van een kaartje of een reservering bij de pizzeria waar jullie iedere week komen zijn leuke ideeën maar dit zijn de klassieke Valentijn hits die inmiddels in het foute uurtje hebben plaatsgenomen. Het ontbijtje op bed, de fles champagne en niet te vergeten samen een zonsondergang bekijken (als het weer het toelaat) is natuurlijk leuk, maar het zijn beproefde Valentijn recepten. Hoe origineel ben jij met Valentijnsdag?

Originele Valentijn verrassingen voor haar   

Het is lastig om ieder jaar weer wat origineels te verzinnen om op Valentijnsdag even extra te laten weten hoeveel je om haar geeft. Een vrouw wil immers eigenlijk maar 1 ding…. en dat is verrast worden op een dag als Valentijnsdag. De kans is zeker groot dat je aan deze wens wil voldoen maar als je even bij deze partner bent, wacht je wel een flinke uitdaging! Je wil je partner immers het liefst ieder jaar op een andere manier verrassen! No worries, wij helpen je op weg door je hieronder te inspireren met een aantal romantische verrassingen speciaal voor haar voor Valentijnsdag.

  • Een heerlijke high tea voor jullie samen. Gaat je lief al regelmatig op high tea met haar vriendinnen? Dan is het aan jou om de nóg originelere stap te zetten door jou vrouwtje te verrassen met een high chocolate. Er is geen vrouw die niet dol is op chocolade.
  • Een heerlijke wellness beleving. Bezoek een mooi sauna resort en ga samen lekker ontspannen. Bezoeken jullie vaker dit soort resorts? Ga dan op zoek naar een panoramasauna met een uniek uitzicht. Je raakt niet uitgekeken.
  • Een culinaire fietsroute rijden. Laat de auto een keer staan en stap samen op de fiets. Bewonder onderweg samen hoe mooi Nederland is. Geniet van de mooiste natuur en de leukste stadjes. Uiteraard mag je de inwendige mens niet vergeten. Een lekkere lunch, een romantisch diner zijn onderdelen van het programma. Wellicht is het boeken van een overnachting in een romantisch hotel een idee?
  • Met sieraden scoor je altijd op Valentijnsdag. Een mooie diamanten ring of gouden oorbellen vallen altijd in de smaak. Je geeft je lief een mooi cadeau waardoor ze altijd aan deze Valentijnsdag herinnerd zal worden.
  • “I love you to the moon and back”, wellicht is dat een opmerking die je wel eens bij je lief in haar oor gefluisterd hebt. Op deze Valentijnsdag kun je dit bewijzen. Wat dacht je van een romantische ballontocht? Ook met deze romantische verrassing voor haar is succes verzekerd! 
Shopping ·

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.